Inredningskonsult & Homestyling

Hembesök med tips kring inredning eller projektledning i din renovering


Jag erbjuder allt ifrån enstaka konsulttimmar där vi går igenom olika möjligheter för ert hem, till helhetslösningar där jag driver hela projektet kring din inredning.


Väljer ni att ses för ett par konsulttimmar får ni får en knuff i rätt riktning och inredningstips så att ni kan komma vidare själva. Ibland är man hemmablind och vissa gånger är det bara svårt att komma igång. Vi kommer, utifrån första konsultationen, att diskutera fram hur långt in i ditt/erat inredningsprojekt som ni vill att jag ska vara med och driva er framåt. Därefter gör vi en gemensam plan och budget för ert hem.


Jag gör även helhetslösningar där jag är drivande i din renovering, med en lösning från början och helt till slutet när interiören skall sättas på plats. Jag utför även hjälp och idéer till nya planlösningar i ditt hem. 

Homestyling - inredning vid bostadsförsäljning

Skall ni sälja er bostad?

Det är också vanligt att man gör en flyttstyling inför försäljning. Vilket skiljer sig avsevärt från en personlig inredning, där vi utgått ifrån dig och dina personliga behov. Vid en bostadsförsäljning behöver många en väldigt ren och opersonlig inredning för att visualisera sig själv i det nya objektet.


En homestyling är en smart investering och kommer helt säkert att underlätta din kommande försäljning. Vid en sådan tjänst har jag även ett gediget lager av möbler och annan kuriosa att byta med, om så skulle behövas.

lounge_dog
skrivarlya
green_dream_3
blue_sleep
magic_bathroom
kitchen_closeup
checkers
fireplace

Personliga inredningar

Sambos? Vill båda bestämma? 

Det är inte alltid som man är enade kring hur hemmet skall se ut och där kan man köra fast rejält. Resultatet kan bli att båda tappar inspiration och drivkraft, till slut. Jag anser att det är viktigt att sammanföra stilarna och önskemålen om man inte tycker lika, om båda har en önskan om att få vara med och styra.


Hemmet skall ju kännas som sitt och det är viktigt att trivas. Det är inte alltid lätt att se hur man kan få ihop två vilt skilda stilar men där kan jag guida er vidare så man får det bästa av det bästa, taget från bådas inspiration och fina ideèr. 

Prisindikation för inredningskonsultation, homestyling och projektledning

INREDNINGSKONSULTATION

Har du själv en hel del ideèr.

Har du tid och intresse men vill ha professionell rådgivning och hjälp att

ta dig vidare i dina heminredningsprojekt?


Då passar en konsultation perfekt! Du

får konkreta inköpstips och lösningar.

Men du ansvarar själv för

anteckningar och information. 


Pris: 995 kr (inkl moms)

Minimum 2 tim

HOMESTYLING

Det finns flera varianter av en Homestyling. Den enklaste är att vi ses för en konsultation i din bostad där jag guidar dig, rum för rum, vad som behöver göras inför din kommande försäljning. Du ansvarar själv för inköp, bortplock och fix inför fotografering. 


Pris: 995 kr (inkl moms)

Minimum 2 tim


I vissa fall kan det vara bättre att i

förväg tömma objektet och låta mig möblera upp det och fördigställa det

inför fotografering, för att få ut det

bästa resultatet och flest intressenter.

I flera fall kan en målning och lättare brush-up också löna sig. Då har jag bra och prisvärda samarbeten för detta också.


Pris: På offert


PROJEKTLEDNING

Vid ett projekt från start till klar bostad krävs extremt mycket tid, kunskap och enegi.


Det är väldigt många val under en byggprocess och det kan ibland vara svårt att hålla uppe lågan rakt igenom. Allt ifrån placeringsval till alla materialval. Och det kan inte bli bättre om man engagerat kan visualisera det färdiga resultatet redan från första spadtgaet. Att tänka efter, före! Det hjälper jag dig gärna med!


Där kan man finna oändliga lösningar.

Ett exempel är att man kommer in

och kikar över projektet/bygget med

jämna mellanrum och blir extra öron

och ögon med ideèr och input.


Allt utifrån dina önskemål och behov.


Pris: På offert