Pia Nelderup - designer och inredningskonsult

Jag vet var skåpet ska stå!


Jag har själv renoverat de flesta av mina bostäder och jag har flyttat så ofta att man tappat räkningen för länge sedan. Det har absolut varit den bästa lärdomen inom inredning för mig. Att själv sedan leva med utgången av planeringen man gjorde och valen man oftast ställs mellan. Nämligen estetik och funktion. Det kan vara en utmaning att väva samman dessa viktiga faktorer. Men övning ger färdighet.


Huset jag bor i nu har jag renoverat från topp till tå och jag har inom rimliga, ekonomiska gränser, försökt att återskapa sekelskiftes-känslan igen. Just denna härliga känsla renoverades ofta bort på 80- och 90-talet.


Teglade eller putsade gamla hus med fönster som kärleksfullt kittats och levt långt längre än vad jag har gjort, är något som får mitt hjärta att slå lite extra. Fruktträd som gediget krokar sig och frodats sedan länge, länge.


Men även om mitt hjärta smälter lite mer för detta så finner jag något spännande och vackert i alla tidsepoker. Jag gillar att blanda olika stilar. Och jag tycker alltid att man skall försöka ta med sig lite av själen då byggnaden föddes, in i inredningen. Det ger ett genuint djup och en ärlig känsla.


I mitt arbete som inredningskonsult finner jag stor glädje i att ta mig an nya uppdrag och få ge tips som leder till en ökad trivsel hos andra familjer och hem. Vad kan jag hjälpa dig med?

PIA NELDERUP

Designer & inredningskonsult

Flera faktorer spelar in i projektet

Det är flera faktorer som jag tar i beaktning när vi startar ett projekt tillsammans. Det är tillsammans vi ser till att hitta en lösning som passar just dig och ditt hem. 


Som inredningskonsult är jag verksam i stora delar av Skåne, från Båstad i norr längs kusten ner mot Falsterbo, Skanör i söder och vidare österut mot Ystad.

  • Funktion
  • Befintliga möbler & ramar
  • Ljus
  • Budget
  • Tidsplan